27.juli, 2024
Barneløp

Gratis barneløp fra 0-12 år

Festival

Sparebank 1 Sørøst-Norge, Byen Vår Drammen, JG Maskin Utleie og Drammen halvmaraton ønsker velkommen til en skikkelig festdag i byparken! Helt gratis!

Gi ditt barn en unik opplevelse ved å delta i vårt barneløp. Med latter, glede og stolthet vil de krysse målstreken og skape minner for livet.


Mestringsfølelse

Det å delta i et løp ikke bare fremmer fysisk aktivitet, men også viktige verdier som samarbeid, målsetting og utholdenhet. Gi barnet ditt sjansen til å skinne, oppleve mestringsfølelse og bygge selvtillit. Registrer dere nå for en dag fylt med moro og mestring – vi heier på en sunn og aktiv livsstil!

Premier til ALLE

Det er premier til alle deltakere i barneløpet! Vi ser en enorm glede i ansiktet til barna når de får medaljen sin.. Dette bidrar til å skape et inkluderende miljø der barna føler seg verdsatt uavhengig av prestasjoner.
Det er en fin måte å fokusere på innsatsen og motet det tar å delta, fremfor bare resultatene. Samtidig kan dette bidra til å opprettholde den positive opplevelsen av idretten og motivere barna til å fortsette å være aktive.


Påmeldingen

Arrangementet er gratis, men for å beregne antall medaljer og bemanning ønsker vi at du melder på ditt/dine barn.

Premier til ALLE

Partnere:

Vi er stolte av vårt samarbeid med Sparebank 1 Sørøst-Norge, hovedsponsoren av Barneløpsfestivalen. Takket være bankens støtte er dette arrangementet helt gratis for alle, skapt med målsetningen om å tiltrekke seg familier som nyter sommerferien hjemme i byen vår.

Vår visjon er å eliminere terskelen for deltakelse ved å tilby et gratis arrangement som fremmer fysisk aktivitet og skaper positive opplevelser i hjertet av Drammen. Vi takker Sparebank 1 Sørøst-Norge for deres engasjement i å støtte sunn livsstil og skape minnerike øyeblikk!

Byen Vår Drammen er medarrangør og tilrettelegger for at vi kan produsere et slikt event midt i byen. Byen Vår Drammen AS er et sted- og bylivsutviklingsselskap som jobber for å vitalisere Drammen sentrum ved å utvikle og produsere tjenester for næringsliv og kommune som øker Drammens attraktivitet som senter for kommersielle og kulturelle tilbud.

Selskapet jobber til beste for Drammen generelt og Drammen sentrum spesielt. -så på mange måter jobber vi for mye av det samme.

Sammen med JG Maskin Utleie etablerte vi Barneløpsfestivalen i 2023. JG Maskin Utleie er selvfølgelig med på laget og stiller med gravemaskin som alle kan få prøve. Det er gøy for både voksne og barn å kjøre graver. Støtten vi som arrangør får av JG gjennom året er gull verdt!


Sted: Byparken Drammen.
Start og mål 100 meter fra den store fontenen.
Løypelengden er ca 400 meter.
Utdeling av startnummer ved start/mål i et stort telt med skilt det står STARTNUMMERUTDELING.

Premie får barnet i det de går i mål.

Mestringsfølelse

27.juli, 2024
Barneløp

Våre hovedpartnere

Viktige støttespillere

Aktiver varsler OK Nei takk